Wil je met ons in contact komen?

Beleg in vastgoed

Bent u op zoek naar een manier om meer rendement te behalen op uw vermogen door te beleggen in vastgoed? Bij Kredietunie Vastgoed Oost bieden we u precies die kans. Door te investeren in vastgoedfinancieringen aan kredietwaardige ondernemers uit onze regio, kunt u profiteren van een bijna risicoloze en tegelijkertijd uiterst rendabele investeringsoptie. Met beleggen in vastgoed kunt u niet alleen uw vermogen laten groeien, maar ook een stabiele bron van passief inkomen opbouwen op de lange termijn.

Scroll verder

Hoog rendement

Een van de meest aantrekkelijke aspecten van beleggen in vastgoed is het potentieel voor een aanzienlijk hoger rendement in vergelijking met traditionele spaarrekeningen. Bij Kredietunie Vastgoed Oost bieden we investeerders de mogelijkheid om te profiteren van een rente op obligaties die aanzienlijk hoger ligt dan wat gebruikelijk is bij spaarrekeningen. Dit maakt het beleggen in vastgoed een zeer aantrekkelijke optie voor diegenen die op zoek zijn naar rendement op hun investeringen.

Met onze vastgoedfinancieringen kunt u een stabiel en hoog rendement behalen, wat bijdraagt aan het vergroten van uw vermogen op de lange termijn.

Beleg in vastgoed voor een duurzame financiële toekomst

Door te investeren in vastgoed bij Kredietunie Vastgoed Oost draagt u niet alleen bij aan uw eigen financiële toekomst, maar ook aan het ondernemersklimaat in Oost-Nederland. U helpt mee aan het stimuleren van lokale economische groei en het creëren van kansen voor ondernemers in de regio.

Hoe het werkt: Een overzicht van het investeringsproces

Bij Kredietunie Vastgoed Oost begint uw investering door obligaties ter waarde van minimaal € 25.000,- of een veelvoud hiervan te kopen en het geld binnen de overeengekomen termijn in de kas te storten. Voor deze investering worden eenmalige entreekosten van 1% van uw inleg in rekening gebracht, en u stelt uw geld beschikbaar voor een periode van minimaal 5 jaar.

Vanaf 2024 ontvangt u maandelijks een rentevergoeding van 4% op de obligaties. Na de bespreking van de jaarcijfers in de Algemene Ledenvergadering wordt het resultaat van de Kredietunie verdeeld. We verwachten een aantrekkelijke rente van 5,25% voor de komende jaren, wat bijdraagt aan het rendement op uw investering.

Professioneel beheer

Bij Kredietunie Vastgoed Oost wordt uw investering professioneel beheerd door een ervaren team dat zich specifiek richt op het selecteren van hoogwaardige vastgoedprojecten met een laag risico. Ons team beschikt over uitgebreide expertise en ervaring in de vastgoedsector, waardoor we in staat zijn om zorgvuldig en doelgericht te investeren.

Door te focussen op projecten met een bewezen staat van dienst en een stabiele kasstroom, kunnen we de risico's voor onze investeerders minimaliseren terwijl we tegelijkertijd streven naar aantrekkelijke rendementen. Ons doel is om uw investering op een verantwoorde manier te beheren, waarbij we streven naar een optimale balans tussen rendement en risico.

Door te kiezen voor professioneel beheer bij Kredietunie Vastgoed Oost kunt u gerust zijn in de wetenschap dat uw investering in betrouwbare handen is. Wij streven ernaar om transparantie, integriteit en betrouwbaarheid te bieden in al onze beheersactiviteiten, zodat u optimaal kunt profiteren van de voordelen van beleggen in vastgoed.

Veilige en rendabele investeringsoptie: Beleg in vastgoed

Beleggen in vastgoed bij Kredietunie Vastgoed Oost biedt u een veilige en rendabele investeringsmogelijkheid met een hoog rendement. Door te investeren in vastgoedfinancieringen voor kredietwaardige ondernemers in Oost-Nederland draagt u niet alleen bij aan uw eigen financiële toekomst, maar ook aan de groei en ontwikkeling van de regionale economie.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van beleggen in vastgoed bij Kredietunie Vastgoed Oost? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvend adviesgesprek. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het maken van een weloverwogen investeringsbeslissing. Met professioneel beheer, transparantie en betrouwbaarheid bent u bij ons in goede handen voor uw vastgoedinvesteringen.

“We brengen ondernemers met vermogen en ondernemers met een kredietbehoefte samen.”

Kredietunie Vastgoed Oost

Word lid van Kredietunie Vastgoed Oost!

Wilt u als (ex)ondernemer meer rendement op uw vermogen of een vastgoedfinanciering aanvragen? Dan kunt u lid worden van de Kredietunie Vastgoed Oost.

Neem contact op
Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico