Wil je met ons in contact komen?
Group 7 Terug naar overzicht

Investeren

Bent u op zoek naar een manier om meer rendement te behalen op uw vermogen? Bij Kredietunie Vastgoed Oost bieden we u de kans om te investeren in vastgoedfinancieringen aan kredietwaardige ondernemers uit onze regio. Dit is een bijna risicoloze en tegelijkertijd rendabele investeringsoptie.

Wat wij doen

Wij ondersteunen ondernemers en beleggers in vastgoed door middel van vastgoedfinancieringen op basis van een 1e hypothecaire zekerheid. Dit realiseren we door (ex)ondernemers de mogelijkheid te bieden een deel van hun vermogen in deze financieringen te investeren. Hierdoor creëren we een alternatieve en veilige kans om meer rendement te genereren en stimuleren we de lokale economie in onze regio.

Meer rendement op je spaargeld met beleggen in vastgoedfinancieringen? Download nu de flyer!

Waarom investeren bij Kredietunie Vastgoed Oost?

In tijden van lage rentetarieven en moeilijke omstandigheden voor pensioenfondsen, bieden wij u de gelegenheid om meer rendement te halen uit uw spaargeld. Als investeerder bij Kredietunie Vastgoed Oost ontvangt u een rente op obligaties die aanzienlijk hoger is dan de rente op spaarrekeningen. U draagt niet alleen bij aan uw eigen financiële toekomst, maar ook aan het ondernemersklimaat in Oost-Nederland.

Bijdragen aan het ondernemersklimaat

Het MKB en de beleggers in Nederland ondervinden nog steeds moeilijkheden bij het verkrijgen van financiering via traditionele banken. De strenge voorwaarden, trage processen en de opkomst van online financieren maken het lastig voor ondernemers. Alternatieve financiers, zoals crowdfundingplatforms, brengen vaak hoge afsluitkosten en rentetarieven met zich mee.

Kredietunie Vastgoed Oost biedt een flexibel en betaalbaar alternatief. Wij verstrekken financieringen aan vastgoedeigenaren met behulp van het vermogen van (ex)ondernemers, waardoor we bijdragen aan de werkgelegenheid in de regio en de lokale ondernemersgeest stimuleren.

Hoe het werkt:

Wanneer u gaat investeren bij Kredietunie Vastgoed Oost koopt u obligaties ter waarde van minimaal € 25.000,- of een veelvoud hiervan en stort u het geld binnen de overeengekomen termijn in onze kas. De eenmalige entreekosten bedragen 1% van uw inleg en u stelt uw geld voor minimaal 5 jaar ter beschikking. Op de obligaties wordt maandelijks een rente van 4% vergoed (vanaf 1 maart 2023). Na bespreking van de jaarcijfers in de Algemene Ledenvergadering wordt het resultaat van de Kredietunie verdeeld. Wij verwachten een rente van 5,25% voor de komende jaren.

Uw zekerheid bij investeren

De Kredietunie ontvangt voor alle verstrekte financieringen een recht van 1e hypotheek op het gefinancierde vastgoed, waardoor uw investering nog veiliger wordt.

Wilt u ook meer rendement behalen op uw vermogen en tegelijkertijd bijdragen aan de groei van ondernemers in Oost-Nederland? Neem dan contact met ons op zodat wij u meer kunnen vertellen over onze werkwijze en de mogelijkheden om te investeren in de toekomst van onze regio. Samen bouwen we aan een sterke economische toekomst voor Oost-Nederland!

“De essentie van een Kredietunie is dat de leden elkaar kennen en elkaar helpen. Gemeenschapszin, persoonlijke betrokkenheid en de menselijke maat staan centraal.”

Samenwerkende Kredietunies

Wordt u onze nieuwe kredietgever?

Wilt u weten wat Kredietunie Vastgoed Oost voor u kan betekenen of heeft u een vraag? Wij komen graag met u in gesprek!

Neem contact op
Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico