Wil je met ons in contact komen?
Group 7 Terug naar overzicht

Financiering

Bent u een MKB-ondernemer of belegger in vastgoed die op zoek is naar financieringsmogelijkheden? Kredietunie Vastgoed Oost biedt wellicht de oplossing die u zoekt!

Wij zijn een initiatief opgericht door ondernemers, voor ondernemers, met als voornaamste doel het bieden van verbeterde financieringsmogelijkheden voor MKB-ondernemers en beleggers in vastgoed in Oost Nederland. Als u op zoek bent naar financiering voor uw vastgoedprojecten kunnen wij u tot €1.000.000,- verstrekken, gebaseerd op het eerste hypotheekrecht en eventuele verpanding van huurvorderingen.

Wat kunt u verwachten van Kredietunie Vastgoed Oost?

Bij Kredietunie Vastgoed Oost zetten we ons met toewijding in om u als MKB-ondernemer of belegger in vastgoed de best mogelijke financieringsoplossing te bieden. Wij begrijpen dat tijd en efficiëntie cruciaal zijn in het bedrijfsleven en daarom hebben we ons aanvraagproces zorgvuldig ontworpen om aan uw behoeften te voldoen.

Een flexibel alternatief voor bankfinanciering? Download nu de flyer!

Een kredietaanvraag bij Kredietunie Vastgoed Oost kan worden ingediend wanneer u voldoet aan de volgende voorwaarden:

  • U heeft een MKB-bedrijf of bent professioneel belegger met goed ondernemerschap
  • De financiering is bedoeld voor aankoop of herfinanciering van vastgoed
  • U bent een ondernemer met een goed toekomstperspectief, eventueel onderbouwd met prognoses
  • Uw aanvraag bij de kredietunie bedraagt minimaal € 75.000,- en maximaal € 1.000.000,-
  • U bent gevestigd in Oost-Nederland of u hebt een binding met de regio Oost-Nederland
  • Let op: consumenten komen niet in aanmerking

Branches die niet in aanmerking komen: We verstrekken geen financiering aan seks gerelateerde bedrijven en aanverwante erotische branches, coffeeshops, geldwisselkantoren, druggerelateerde ondernemingen, wapenhandel en handelsbedrijven met import- en exporttransacties naar politiek en economisch instabiele landen.

Efficiëntie

Ons aanvraagproces is doordacht en gestroomlijnd, zodat u niet wordt belast met onnodige bureaucratie en vertragingen. We begrijpen dat uw tijd kostbaar is, en we streven ernaar om snel te handelen. Onze teams van ervaren professionals uit het bedrijfsleven zijn er om u te begeleiden en te ondersteunen gedurende het hele proces.

Snelheid bij financiering

We begrijpen de urgentie die vaak gepaard gaat met zakelijke financieringsbehoeften. Daarom streven we ernaar om uw financieringsaanvraag zo snel mogelijk te verwerken. Onze snelle reactietijden zorgen ervoor dat u niet onnodig lang hoeft te wachten op goedkeuring en financiering, zodat u uw plannen kunt realiseren zonder onnodige vertraging.

Hoe kunt u een financieringsaanvraag indienen?

Het proces is eenvoudig en transparant. Onze beheerder zal de benodigde documenten van u opvragen om uw financiële situatie te beoordelen en te analyseren, samen met de leden van de kredietcommissie. Hieruit wordt een financieringsmemorandum opgesteld en voorgelegd aan het bestuur, inclusief een advies. Bij een positieve beslissing van het bestuur wordt de financiering verstrekt.

Om financiering aan te vragen, dient u lid te worden van Kredietunie Vastgoed Oost. U wordt toegewezen aan een ervaren coach met expertise om u te begeleiden. Op deze manier staat u er als kredietaanvrager niet alleen voor en vergroten we samen de kans op succes.

Professionele begeleiding

Bij Kredietunie Vastgoed Oost bent u niet alleen een financieringsaanvrager; u bent een partner. Onze ervaren professionals begeleiden u door het gehele proces, van het indienen van uw aanvraag tot het verkrijgen van de financiering. We begrijpen de complexiteit van vastgoedfinanciering en staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en eventuele zorgen weg te nemen.

U kunt rekenen op een financieringsproces dat is afgestemd op uw behoeften, met aandacht voor efficiëntie, snelheid en professionele begeleiding. We zijn toegewijd om u te helpen bij het verwezenlijken van uw vastgoedprojecten en zakelijke ambities, omdat uw succes ons doel is.

Succesvergoeding

Voor een financieringsaanvraag brengen we een succesvergoeding in rekening van 1%, met een minimum van €2.500,-, die door de beheerder aan de aanvrager wordt doorberekend.

Wij zijn er om ondernemers een alternatieve financieringsmogelijkheid te bieden voor vastgoed en (ex) ondernemers met spaargeld de kans te geven op een hoger rendement. Wij streven ernaar uw groeiplannen te ondersteunen en uw zakelijke dromen waar te maken.

“We willen ondernemers een alternatieve toegang tot vastgoedfinanciering bieden en (ex) ondernemers met spaargeld een mogelijkheid tot meer rendement.”

Kredietunie Vastgoed Oost

Waarmee kunnen wij u helpen?

Heeft u een vraag of wilt u weten wat Kredietunie Vastgoed Oost voor u kan betekenen? Wij komen graag met u in gesprek!

Neem contact op
Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico