Wil je met ons in contact komen?

Financieren bedrijfspand

Bij Kredietunie Vastgoed Oost bieden we financieringsmogelijkheden voor het bedrijfspand voor ondernemers in het MKB en professionele beleggers met een solide staat van dienst. Het financieren van uw bedrijfspand kan een cruciale stap zijn in de groei van uw onderneming of vastgoedportfolio.

We bieden ondersteuning aan ondernemers met een goed toekomstperspectief, onderbouwd met prognoses, en streven ernaar om de aanvraagprocedure zo snel en efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Scroll verder

Wie komt in aanmerking?

We kijken naar diverse profielen om te bepalen wie in aanmerking komt voor financiering van een bedrijfspand. Of u nu een MKB-ondernemer bent met een gevestigd bedrijf dat bloeit, een professionele belegger met een doordachte strategie voor vastgoedinvesteringen, of een ambitieuze ondernemer met solide toekomstplannen, wij staan klaar om u te ondersteunen.

Onze financieringsaanvragen variëren van €75.000 tot €1.000.000, waardoor we een breed gebied aan bedrijven kunnen bedienen. We leggen speciale nadruk op bedrijven die gevestigd zijn in Oost-Nederland of sterke banden hebben met de regio, omdat we geloven in het ondersteunen van lokale bedrijven en het stimuleren van de regionale economie. Met onze flexibele benadering en op maat gemaakte oplossingen streven we ernaar om elke ondernemer de kans te geven om zijn of haar vastgoeddoelen te verwezenlijken.

Hoe werkt het?

Het proces van het aanvragen van financiering voor uw bedrijfspand bij Kredietunie Vastgoed Oost verloopt eenvoudig en transparant. Nadat u een aanvraag heeft ingediend, zal onze beheerder contact met u opnemen en de benodigde documenten van u opvragen. Deze documenten zijn essentieel om uw financiële situatie grondig te kunnen beoordelen en analyseren. Onze ervaren leden van de kredietcommissie zullen samen met de beheerder uw aanvraag nauwkeurig onder de loep nemen.

Op basis van de verkregen informatie wordt een financieringsmemorandum opgesteld. In dit memorandum worden alle relevante details van uw aanvraag vastgelegd, inclusief een gedegen analyse van uw financiële situatie en de risico's en kansen die daarmee gepaard gaan. Vervolgens wordt het memorandum voorgelegd aan het bestuur van Kredietunie Vastgoed Oost, inclusief een deskundig advies van de kredietcommissie.

Bij een positieve beslissing van het bestuur wordt de financiering verstrekt. Deze stap kan een belangrijke mijlpaal zijn voor uw bedrijf, omdat het u de nodige middelen biedt om uw vastgoedplannen te realiseren. We streven ernaar om dit proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, zodat u snel duidelijkheid krijgt over uw financieringsaanvraag en kunt focussen op de groei van uw onderneming.

Lidmaatschap

Om financiering aan te vragen, wordt u lid van Kredietunie Vastgoed Oost. Als lid wordt u toegewezen aan een ervaren coach met expertise in uw branche of sector, die u zal begeleiden gedurende het hele financieringsproces. We geloven dat deze persoonlijke begeleiding de kans op succes vergroot en u helpt bij het realiseren van uw vastgoeddoelen.

Succesvergoeding bij financiering bedrijfspand

Voor het aanvragen van financiering voor een bedrijfspand brengen we een succesvergoeding in rekening van 1%, met een minimum van €2.500,-. Deze vergoeding wordt door de beheerder aan de aanvrager berekend en is van toepassing bij een positieve beslissing van het bestuur om de financiering te verstrekken. Deze vergoeding stelt ons in staat om onze diensten te blijven verbeteren en onze leden te voorzien van hoogwaardige ondersteuning gedurende het financieringsproces.

Ontvang deskundige begeleiding voor uw bedrijfspand financiering

Wij vinden het belangrijk dat u de juiste ondersteuning krijgt bij het financieren van uw bedrijfspand. Ons toegewijde team staat klaar om u te begeleiden door het hele proces, van de aanvraag tot de uiteindelijke financiering. We geloven in een persoonlijke aanpak, waarbij we uw specifieke behoeften en doelen centraal stellen.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw financieringsaanvraag in te dienen. Onze vriendelijke en ervaren medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Samen kunnen we werken aan een succesvolle toekomst voor uw bedrijf en uw vastgoedplannen realiseren.

“We brengen ondernemers met vermogen en ondernemers met een kredietbehoefte samen.”

Kredietunie Vastgoed Oost

Word lid van Kredietunie Vastgoed Oost!

Wilt u als (ex)ondernemer meer rendement op uw vermogen of een vastgoedfinanciering aanvragen? Dan kunt u lid worden van de Kredietunie Vastgoed Oost.

Neem contact op
Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico