Wil je met ons in contact komen?

Investeren in vastgoed

Wilt u uw geld laten renderen met een stabiele en winstgevende investering? Overweeg dan om te investeren in vastgoed. Bij Kredietunie Vastgoed Oost brengen we (ex-)ondernemers met vermogen samen met kredietwaardige ondernemers die krediet nodig hebben voor vastgoedprojecten.

Investeringen in vastgoed bieden niet alleen een kansrijk perspectief om rendement te behalen, maar dragen ook bij aan het stimuleren van de lokale economie. Wij bieden tot €1.000.000,- en een efficiënte aanvraagprocedure. Dit stelt investeerders in staat om snel en effectief aan de slag te gaan met vastgoedbeleggingen in de regio Enschede en omgeving.

Scroll verder

Hoe werkt investeren in vastgoed bij ons?

Wilt u weten hoe het investeren in vastgoed bij ons in zijn werk gaat? Wij ondersteunen ondernemers en beleggers in vastgoed door middel van vastgoedfinancieringen met een eerste hypothecaire zekerheid. Dit betekent dat we (ex)ondernemers de kans bieden om een deel van hun vermogen hierin te investeren. Op deze manier creëren we een veilige en alternatieve mogelijkheid om meer rendement te behalen en dragen we bij aan de stimulatie van de lokale economie in onze regio.

In een tijd waarin rentetarieven laag zijn en pensioenfondsen het moeilijk hebben, bieden wij investeerders de gelegenheid om meer rendement te genereren uit hun spaargeld. Als investeerder bij ons ontvangt u een aantrekkelijke rente op obligaties die aanzienlijk hoger ligt dan de rente op spaarrekeningen. Door te investeren draagt u niet alleen bij aan uw eigen financiële toekomst, maar ook aan het versterken van het ondernemersklimaat in Oost-Nederland.

De voordelen van investeren in vastgoed bij ons

Benieuwd naar de vele voordelen die gepaard gaan met het investeren in vastgoed? Bij Kredietunie Vastgoed Oost bieden we een aantrekkelijke rente voor uw investering. Als u besluit te investeren bij ons, koopt u obligaties ter waarde van minimaal € 25.000,- of een veelvoud daarvan, en stort u het geld binnen de afgesproken termijn in onze kas. De eenmalige entreekosten bedragen 1% van uw inleg en u verbindt zich ertoe uw geld minimaal 5 jaar beschikbaar te stellen. Maandelijks ontvangt u een rentevergoeding van 4% op de obligaties (vanaf 1 maart 2023). Na de bespreking van de jaarcijfers in de Algemene Ledenvergadering wordt het resultaat van de Kredietunie verdeeld. We streven naar een rente van 5,25% voor de komende jaren.

Door te investeren in vastgoed draagt u niet alleen bij aan de groei van uw eigen vermogen, maar ook aan de werkgelegenheid in de regio en de stimulatie van de lokale ondernemersgeest.

Een ander voordeel van investeren in vastgoed bij ons is de mogelijkheid om te diversifiëren en uw portefeuille te versterken. Vastgoed wordt vaak gezien als een stabiele en waardevaste investering, die inkomsten genereert door middel van huurinkomsten en waardevermeerdering op lange termijn. Door te investeren in vastgoedfinancieringen kunt u profiteren van deze voordelen, terwijl u tegelijkertijd bijdraagt aan de groei van de lokale economie.

Ontdek hoe u kunt investeren

Bent u een ex-ondernemer die op zoek is naar mogelijkheden om zijn spaargeld te laten groeien? Wij bieden investeringskansen in vastgoed, die wellicht de oplossing bieden die u zoekt! Als initiatief opgericht door ondernemers, voor ondernemers, is ons voornaamste doel het bieden van verbeterde financieringsmogelijkheden voor MKB-ondernemers en beleggers in vastgoed in Oost Nederland.

Dit biedt niet alleen kansen voor investeerders om hun geld te laten renderen door te investeren in vastgoed, maar ook voor ondernemers om de benodigde financiering te verkrijgen voor hun vastgoedambities.

Wij zijn uw partner voor investeren in vastgoed

Bij Kredietunie Vastgoed Oost streven we ernaar om samen met u te bouwen aan een solide toekomst in vastgoed. Bent u als investeerder op zoek naar nieuwe investeringsmogelijkheden, wij zijn uw betrouwbare partner. Met onze aantrekkelijke investeringsmogelijkheden bieden we een platform waarop u uw financiële doelen kunt realiseren.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen ondersteunen bij het investeren in vastgoed. We kijken ernaar uit om samen met u te werken aan een succesvolle en winstgevende toekomst in vastgoed.

“We brengen ondernemers met vermogen en ondernemers met een kredietbehoefte samen.”

Kredietunie Vastgoed Oost

Word lid van Kredietunie Vastgoed Oost!

Wilt u als (ex)ondernemer meer rendement op uw vermogen of een vastgoedfinanciering aanvragen? Dan kunt u lid worden van de Kredietunie Vastgoed Oost.

Neem contact op
Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico