Wil je met ons in contact komen?

Krediet aanvraag

Als ondernemer met een veelbelovend toekomstperspectief of als ervaren vastgoedbelegger is het belangrijk om de financiële mogelijkheden te verkennen die uw ambities ondersteunen. Bij Kredietunie Vastgoed Oost begrijpen we het belang van flexibele en betrouwbare financiering voor uw vastgoed. Daarom streven we ernaar om financieringsoplossingen op maat te bieden die aansluiten bij uw specifieke behoeften. Of u nu een vastgoedbelegger bent die op zoek is naar uitbreiding, of een MKB-ondernemer die zijn bedrijfsruimte wil uitbreiden, wij zijn er om u te helpen. Onze flexibele voorwaarden en persoonlijke benadering zorgen ervoor dat u het krediet krijgt die u nodig heeft om uw doelen te bereiken.

Ontdek hoe eenvoudig het is om een krediet aan te vragen bij Kredietunie Vastgoed Oost en uw vastgoedambities te realiseren.

Scroll verder

Criteria voor krediet aanvraag

Wanneer u een krediet aanvraagt bij Kredietunie Vastgoed Oost, zijn er bepaalde criteria waaraan u moet voldoen om in aanmerking te komen voor een krediet bij ons, waaronder het volgende:

  • U dient gevestigd te zijn in Oost-Nederland of heeft een sterke binding met de regio.
  • U bent een ondernemer met een goed toekomstperspectief, mogelijk onderbouwd door prognoses.
  • De financiering heeft betrekking op de aankoop of herfinanciering van vastgoed
  • U bent eigenaar van een MKB-bedrijf of een ervaren vastgoedbelegger met aangetoonde ondernemersvaardigheden.
  • De door u aangevraagde financiering bij de Kredietunie varieert tussen € 75.000,- en € 1.000.000,-.

We willen ervoor zorgen dat de kredieten die we verstrekken een positieve impact hebben en bijdragen aan de groei en ontwikkeling van de totale economie

Uitsluitingscriteria

Hoewel we streven naar inclusiviteit, zijn er enkele bedrijfstypen die niet in aanmerking komen voor een krediet aanvraag bij Kredietunie Vastgoed Oost. Dit omvat sectoren zoals seksgerelateerde bedrijven en aanverwante erotische branches, coffeeshops, geldwisselkantoren, druggerelateerde ondernemingen, wapenhandel en handelsbedrijven die handelen met politiek en economisch instabiele landen. We zijn toegewijd aan het ondersteunen van ethische en duurzame bedrijfspraktijken en daarom kiezen we ervoor om geen krediet te verstrekken aan bedrijven die niet in lijn zijn met onze waarden.

Transparantie en betrouwbaarheid in financiering

Bij krediet aanvragen staan transparantie en betrouwbaarheid centraal bij Kredietunie Vastgoed Oost. Onze focus ligt op het bieden van heldere voorwaarden en volledige openheid over kosten en tarieven, zodat u met vertrouwen kunt handelen. We streven naar het opbouwen van langdurige relaties gebaseerd op integriteit. Ons team van deskundige financieel adviseurs staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van uw krediet aanvraag, van het indienen van de financiering tot aan de goedkeuring en afwikkeling. Met als doel een soepele en probleemloze ervaring te garanderen.


Hoe u eenvoudig een krediet aanvraagt bij Kredietunie Vastgoed Oost

Bij Kredietunie Vastgoed Oost streven we naar een eenvoudig en transparant proces voor het aanvragen van krediet. Nadat u lid bent geworden, zal onze beheerder u begeleiden bij het verzamelen van de benodigde documenten. Deze documenten worden geanalyseerd door onze kredietcommissie, waarbij een financieringsmemorandum wordt opgesteld en voorgelegd aan het bestuur. Na een positieve beslissing wordt het krediet verstrekt.

Als lid wordt u toegewezen aan een ervaren coach die u door het proces begeleidt. Op deze manier staat u er niet alleen voor en vergroten we samen de kans op een succesvolle aanvraag. Houd er rekening mee dat er een succesvergoeding van 1% in rekening wordt gebracht, met een minimum van €2.500,- die wordt doorberekend.

Neem vandaag nog contact op voor uw krediet aanvraag

Neem vandaag nog contact met ons op als u klaar bent om de volgende stap te zetten in vastgoed en uw krediet aanvraag te starten. Aarzel niet om Kredietunie Vastgoed Oost te benaderen. Ons toegewijde team staat klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste financieringsoplossing voor uw specifieke behoeften. We kijken ernaar uit om van u te horen en u te ondersteunen bij het verwezenlijken van uw vastgoeddromen.

“We brengen ondernemers met vermogen en ondernemers met een kredietbehoefte samen.”

Kredietunie Vastgoed Oost

Word lid van Kredietunie Vastgoed Oost!

Wilt u als (ex)ondernemer meer rendement op uw vermogen of een vastgoedfinanciering aanvragen? Dan kunt u lid worden van de Kredietunie Vastgoed Oost.

Neem contact op
Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico