Wil je met ons in contact komen?

Lening aanvragen zakelijk

Bij Kredietunie Vastgoed Oost begrijpen we dat zakelijke groei en ontwikkeling vaak financiering vereisen. Daarom streven we ernaar om ondernemers te ondersteunen bij het realiseren van hun zakelijke ambities door op maat gemaakte zakelijke leningen aan te bieden. Of het nu gaat om het kopen van een nieuw bedrijfspand, het uitbreiden van uw bestaande pand, of andere vastgoedprojecten, wij staan klaar om u te helpen.

Als u overweegt om een zakelijke lening aan te vragen om uw vastgoedproject te financieren, kunt u bij ons terecht voor bedragen tot €1.000.000,-, gebaseerd op het eerste hypotheekrecht en eventuele verpanding van huurvorderingen. Met deze financiële ondersteuning kunt u uw plannen realiseren en uw zakelijke groei stimuleren.

Scroll verder

Waarom Kredietunie Vastgoed Oost?

Wij begrijpen de zakelijke behoeften in Oost-Nederland. Ons ervaren team van financiële experts staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van het financieringsproces. Van het indienen van uw aanvraag tot het verkrijgen van de financiering, wij bieden persoonlijke ondersteuning en advies om ervoor te zorgen dat u de juiste financieringsoplossing krijgt voor uw zakelijke doelen.

Onze leningen voor zakelijke doeleinden bieden flexibele voorwaarden en concurrerende rentetarieven, zodat u kunt profiteren van een zakelijke lening die past bij uw specifieke behoeften.

Een alternatief voor traditionele financiering

Het verkrijgen van een zakelijke lening voor het MKB en investeerders in Nederland blijft een uitdaging via traditionele bankkanalen. De strikte voorwaarden, langzame procedures en de opkomst van online financieringsmogelijkheden maken het proces vaak ingewikkeld voor ondernemers. Bovendien brengen alternatieve financiers, zoals crowdfundingplatforms, vaak hoge afsluitkosten en rentetarieven met zich mee.

Kredietunie Vastgoed Oost biedt echter een flexibel en kosteneffectief alternatief. We verstrekken zakelijke leningen aan eigenaren van vastgoed, gefinancierd door het kapitaal van (ex) ondernemers. Hierdoor dragen we bij aan de werkgelegenheid in de regio en stimuleren we de lokale ondernemersgeest.

Zakelijke lening aanvragen: Criteria en voorwaarden

Om een zakelijke lening aan te vragen bij Kredietunie Vastgoed Oost dient u te voldoen aan de volgende criteria:

  • U bent een MKB-ondernemer of een professionele vastgoedbelegger met bewezen ondernemerskwaliteiten.
  • De financiering is bedoeld voor de aankoop of herfinanciering van vastgoed.
  • U heeft een positieve toekomstvisie als ondernemer, mogelijk ondersteund door prognoses.
  • De zakelijke leningaanvraag varieert tussen €75.000,- en €1.000.000,-.
  • Uw bedrijf is gevestigd in Oost-Nederland of heeft sterke banden met de regio Oost-Nederland.
  • Let op: consumenten komen niet in aanmerking.

Branches die niet in aanmerking komen: We verstrekken geen financiering aan seksgerelateerde bedrijven en aanverwante erotische branches, coffeeshops, geldwisselkantoren, druggerelateerde ondernemingen, wapenhandel en handelsbedrijven met import- en exporttransacties naar politiek en economisch instabiele landen.

Hoe kan ik een zakelijke lening aanvragen?

Het aanvragen van een zakelijke lening bij Kredietunie Vastgoed Oost is eenvoudig. U kunt rechtstreeks contact met ons opnemen via onze website of telefonisch. Onze vriendelijke en ervaren medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden door het aanvraagproces.

Om te beoordelen of u in aanmerking komt voor een zakelijke lening, zullen de benodigde documenten aan u gevraagd worden. Op basis hiervan wordt, samen met de leden van de kredietcommissie, uw financiële positie beoordeeld. Waarna een financieringsmemorandum opgesteld wordt, dit inclusief een advies wordt vervolgens voorgelegd aan het bestuur.

Daarnaast dient u lid te worden van Kredietunie Vastgoed Oost, waarbij u wordt toegewezen aan een coach met de nodige expertise en ervaring om u te begeleiden.

Belangrijk om te onthouden: bij het aanvragen van een zakelijke lening brengen we een succesvergoeding in rekening van 1%, met een minimum van €2.500,-, die door de beheerder aan de aanvrager wordt doorberekend.

“We brengen ondernemers met vermogen en ondernemers met een kredietbehoefte samen.”

Kredietunie Vastgoed Oost

Word lid van Kredietunie Vastgoed Oost!

Wilt u als (ex)ondernemer meer rendement op uw vermogen of een vastgoedfinanciering aanvragen? Dan kunt u lid worden van de Kredietunie Vastgoed Oost.

Neem contact op
Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico