Wil je met ons in contact komen?
Group 7 Terug naar overzicht

Beleggen met Kredietunie Vastgoed Oost Nederland

12-01-2024

Het is tegenwoordig erg populair om te praten over geld. Op een verjaardag met je familie of tijdens de lunch met collega’s. Waar investeer jij in? Hoeveel rendement ontvang je daarmee? Weet je zeker dat dit de juiste manier is? En spaar je ook wel genoeg? Deze vragen worden als normaal gezien en er wordt openlijk over gepraat.

Scroll verder

Sparen & beleggen

Bij sparen is het rendement op de spaarrekening laag, maar dit is wel een veilige manier. Beleggen wordt vaak juist als risicovol beschouwd, terwijl hier wel meer rendement mee te behalen valt. Maar wat is eigenlijk verstandig om te doen?

Wij leggen het je uit!

Uiteindelijk streeft iedereen naar hetzelfde doel: een goed rendement behalen met zo min mogelijk risico. Logisch, maar helaas gaan risico en rendement hand in hand en dit zal voorlopig nog niet veranderen. Dus, als je een hoger rendement wil krijgen, moet je een zeker risico durven nemen! Er zijn verschillende soorten beleggingen, zoals contanten, obligaties, vastgoed, aandelen of crypto. Het toevoegen van een nieuwe categorie aan deze mix kan het totale risico verminderen. En daar kunnen wij je bij helpen!

De kracht van Kredietunie Vastgoed Oost

Wij bieden de mogelijkheid om met beperkt risico nóg meer spreiding toe te voegen aan je totale vermogensmix met beperkt risico door te investeren in het vastgoed van andere ondernemers uit Oost-Nederland. Niet alleen is het financieel aantrekkelijk om te doen, maar je helpt ondernemers hun dromen waar te maken.

Dit heeft twee grote voordelen:

  • Het is een goede belegging met een uitstekende risico-rendement verhouding.
  • Het ondersteunt regionale kredietwaardige ondernemers door vastgoedfinanciering te verstrekken met eerste hypothecaire zekerheid.

Dit realiseren we door vermogende (ex)-ondernemers en particulieren een deel van hun vermogen in een financiering van vastgoed te laten investeren. Op deze manier bieden we een alternatieve én veilige mogelijkheid om meer rendement voor je te behalen en stimuleren we samen de economie in onze regio. Voor elkaar én met elkaar!

Uiteindelijk willen we toch allemaal beleggen met beperkt risico en een goed rendement, toch? Neem eens een kijkje op onze website en laat je gegevens achter. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om je meer te vertellen over hoe we werken en wat de mogelijkheden voor jou zijn.

Wordt u onze nieuwe kredietgever?

Wilt u weten wat Kredietunie Vastgoed Oost voor u kan betekenen of heeft u een vraag? Wij komen graag met u in gesprek!

Neem contact op
Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico