Wil je met ons in contact komen?
Group 7 Terug naar overzicht

Haal meer uit je spaarrente met Kredietunie Vastgoed Oost

01-02-2024

Nederlanders zijn echte spaarders. Vroeger was sparen belangrijk om een goede buffer op te bouwen in geval van nood, tegenwoordig zien we sparen als een investering. Heb je de hoogte van de spaarrentes gezien? De hoogte van de rentes wordt deels bepaald door de markt. Daar heb je geen invloed op. Wél kun je slimme keuzes maken om hogere rente te krijgen. Lees met ons mee en kom erachter!

Scroll verder

Beleggen in vastgoedobligaties

Het rentepercentage van de Nederlandse banken kwam afgelopen jaar eindelijk weer boven de 1,5% uit. Gelukkig, zou je zeggen. Maar het blijft lastig om voor de lange termijn een prognose voor de spaarrente te maken. Waar we wél op kunnen bouwen zijn vastgoedobligaties. Beleggen in vastgoedobligaties van Kredietunie Oost kan een aantrekkelijke strategie zijn voor beleggers die streven naar een hoger rendement met een zekere mate van stabiliteit.

Maak kennis met ons!

Kredietunie Vastgoed Oost is gespecialiseerd in het verstrekken van vastgoedfinancieringen aan kredietwaardige ondernemers in Oost-Nederland. Dit is voor jou als succesvolle (ex)-ondernemer dé kans om meer rendement uit jouw spaargeld te halen. Want als kredietgever bij Kredietunie Vastgoed Oost ontvang je een rente op obligaties die fors hoger ligt dan de rente op spaarrekeningen. Win-win situatie, dus!

Onze voordelen:

  • Hogere rentetarieven dan spaargeld
    Door het geld uit te lenen aan ondernemers tegen een nettere rente, kunnen wij jou een mooie rente bieden.
  • Zekerheid & veilig
    Voor het geld dat we uitlenen, ontvangen we altijd 1e hypothecaire zekerheid en lenen we nooit meer dan 60% of 70% van de waarde van het onderpand uit. Daarnaast werken we volgens vaste protocollen om veilig met jouw geld om te gaan.
  • Persoonlijk contact
    Bij ons staat persoonlijk contact centraal. Ondernemers krijgen een vaste contactpersoon toegewezen die hen begeleidt bij elke stap van het proces.

Help als succesvolle (ex)-ondernemer, nieuwe ondernemers groeien met jouw spaargeld en ontvang een hoger rendement op jouw spaargeld. Met jouw hulp richten zij zich op de groei en ontwikkeling van hun bedrijf. Zo stimuleren we met elkaar de economie in onze regio!

Waarmee kunnen wij u helpen?

Heeft u een vraag of wilt u weten wat Kredietunie Vastgoed Oost voor u kan betekenen? Wij komen graag met u in gesprek!

Neem contact op
Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico