Wil je met ons in contact komen?
Group 7 Terug naar overzicht

Vastgoed als belegging: Waarom dit de juiste keuze is

02-02-2024

Vastgoedbeleggingen hebben zich door de jaren heen bewezen als een van de meest duurzame methoden om vermogen op te bouwen. Het rendement op vastgoed is over langere periodes consistent sterk gebleken, waardoor het een favoriete keuze is geworden onder beleggers die streven naar portefeuille diversificatie en vermogensgroei.

Door te investeren in vastgoed kunnen beleggers niet alleen profiteren van waardevermeerdering van het onroerend goed zelf, maar ook van stabiele inkomsten uit huurinkomsten. Dit maakt vastgoed een aantrekkelijke optie voor beleggers die op zoek zijn naar een solide investeringsmogelijkheid voor de lange termijn.

Scroll verder

Wat houdt vastgoed in?

Vastgoed omvat tastbare bezittingen met diverse investeringsmogelijkheden. Het beslaat grond, gebouwen en alle bijbehorende natuurlijke bronnen, inclusief het recht op gebruik en bewoning ervan! Investeren in vastgoed kan inhouden dat je bestaande eigendommen verwerft of nieuwe bouwt, ruimtes of gebouwen verhuurt, of betrokken bent bij projectontwikkeling zoals woningbouw, commerciële projecten, industriële complexen of gemengde ontwikkelingen.


Risico’s diversifiëren met vastgoed

Een van de belangrijkste voordelen van vastgoed als belegging is de mogelijkheid om risico's te diversifiëren. Deze diversificatie wordt nog versterkt door het feit dat vastgoed een lage correlatie vertoont met aandelen- en cryptomarkten. Een lage correlatie betekent dat de prestaties van aandelen en vastgoed niet noodzakelijkerwijs synchroon verlopen gedurende dezelfde periode. Dit maakt vastgoed een waardevolle aanvulling op een beleggingsportefeuille, omdat het de algehele risico's kan verminderen en de stabiliteit kan vergroten.

Met vastgoed kunnen beleggers profiteren van een gestage waardegroei en inkomsten, zelfs tijdens periodes van marktvolatiliteit.

Inflatiebescherming en waardevermeerdering

Een ander voordeel van vastgoed als belegging is de inherente bescherming tegen inflatie en de potentie voor waardevermeerdering. In tijden van inflatie stijgen doorgaans ook de huurprijzen en de waarde van vastgoed, waardoor vastgoedbeleggers kunnen profiteren van een waardestijging die de koopkracht van hun investeringen behoudt. Bovendien biedt vastgoed vaak mogelijkheden voor waardevermeerdering door middel van renovaties, herontwikkeling of verbeteringen aan het pand. Door te investeren in het juiste vastgoed op de juiste locatie, kun je de waarde van je investering vergroten en een aantrekkelijk rendement op je kapitaal realiseren.

Waarom vastgoed als belegging de juiste keuze is

Vastgoed als belegging biedt tal van voordelen, waaronder stabiliteit, groeipotentieel en bescherming tegen inflatie. Bij Kredietunie Vastgoed Oost streven we ernaar om uw investering nog veiliger te maken. Voor alle verstrekte financieringen ontvangen wij een recht van 1e hypotheek op het gefinancierde vastgoed. Dit betekent dat uw investering extra beschermd is door een juridisch afdwingbare claim op het onderliggende vastgoed. Deze juridische claim geeft u als investeerder een extra laag van zekerheid, waardoor het risico op verlies van uw kapitaal aanzienlijk wordt verminderd, zelfs in het geval van wanbetaling of faillissement. Het recht van eerste hypotheek geeft u prioriteit bij de verdeling van de opbrengst uit de verkoop van het vastgoed, wat betekent dat uw investering beter wordt beschermd in geval van onvoorziene omstandigheden. Door deze extra zekerheid te bieden, versterken we het vertrouwen van onze investeerders en stellen we hen in staat om met een gerust hart te investeren in vastgoed. Bij ons kunt u profiteren van de vele voordelen van vastgoedbeleggingen, terwijl u tegelijkertijd geniet van een extra laag van beveiliging voor uw investering.

Kansen voor groei en inkomen

Naast de extra bescherming die het recht van eerste hypotheek biedt, biedt investeren in vastgoed bij Kredietunie Vastgoed Oost ook uitgebreide mogelijkheden voor groei en inkomen. Met een verwachte rente van 5,25% voor de komende jaren kunnen investeerders een aantrekkelijk rendement behalen op hun investering. Door gebruik te maken van de juiste strategieën en begeleiding van ons deskundige team, kunnen beleggers bij Kredietunie Vastgoed Oost hun investeringsportefeuille gestaag laten groeien en een solide financiële toekomst opbouwen.

Investeren in vastgoed bij Kredietunie Vastgoed Oost

Investeren in vastgoed bij Kredietunie Vastgoed Oost biedt u de mogelijkheid om deel te nemen door obligaties aan te schaffen met een minimale waarde van € 25.000,-, of een veelvoud daarvan. Uw investeringsbedrag wordt binnen de afgesproken termijn gestort in onze kas, waarbij eenmalige entreekosten van 1% van uw inleg van toepassing zijn. Door uw geld voor minimaal 5 jaar aan ons te verbinden, kunt u profiteren van aantrekkelijke rendementen.

Op de obligaties wordt maandelijks een rente van 4% uitgekeerd, wat een stabiele inkomstenbron voor u kan betekenen. Het resultaat van de Kredietunie wordt na de bespreking van de jaarcijfers in de Algemene Ledenvergadering verdeeld onder de obligatiehouders. Met een verwachte rente van 5,25% voor de komende jaren, biedt Kredietunie Vastgoed Oost een solide en lucratieve mogelijkheid om uw vermogen te laten groeien met vastgoedinvesteringen.

De kracht van vastgoed als belegging

Vastgoed als belegging biedt verschillende voordelen die het een aantrekkelijke keuze maken voor investeerders die op zoek zijn naar stabiliteit, diversificatie en rendement. Met de mogelijkheid om passief inkomen te genereren, uw beleggingsportefeuille te diversifiëren, bescherming te bieden tegen inflatie en waardevermeerdering te realiseren, is vastgoed een krachtige troef in elke beleggingsstrategie.

Vastgoedinvesteringsmogelijkheden met Kredietunie Vastgoed Oost

Bent u geïnteresseerd in het verkennen van de mogelijkheden van vastgoedinvesteringen en het maximaliseren van het rendement op uw beleggingen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Kredietunie Vastgoed Oost. Ons toegewijde team staat klaar om u te voorzien van deskundig advies en begeleiding op maat, zodat u de juiste beslissingen kunt nemen voor uw beleggingsportefeuille. Ontdek vandaag nog hoe u kunt profiteren van de lucratieve kansen die vastgoedbeleggingen te bieden hebben en bouw mee aan een financieel gezonde toekomst.

Wordt u onze nieuwe kredietgever?

Wilt u weten wat Kredietunie Vastgoed Oost voor u kan betekenen of heeft u een vraag? Wij komen graag met u in gesprek!

Neem contact op
Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico