Wil je met ons in contact komen?

Veilige obligaties met hoog rendement

Wilt u meer rendement behalen op uw vermogen? Overweeg dan te investeren in veilige obligaties met hoog rendement bij Kredietunie Vastgoed Oost. Hier bieden we MKB-ondernemers en vastgoedbeleggers uit Oost-Nederland aantrekkelijke vastgoed financieringen aan. Als investeerder ontvangt u een rente op obligaties die aanzienlijk hoger is dan de rente op traditionele spaarrekeningen.

Scroll verder

Investeer in de lokale economie

Bij Kredietunie Vastgoed Oost richten we ons op het ondersteunen van lokale ondernemers en vastgoedbeleggers. Door te investeren in onze veilige obligaties, draagt u direct bij aan de groei van de lokale economie in Oost-Nederland. Onze vastgoedfinancieringen zijn gebaseerd op een eerste hypothecaire zekerheid, hierdoor minimaliseren wij het risico en maximaliseren wij uw potentiële rendement. Dit maakt onze obligaties een slimme keuze voor investeerders die op zoek zijn naar stabiliteit en groei.

Onze aanpak biedt een dubbel voordeel: u behaalt een hoog rendement op uw investering, terwijl u tegelijkertijd lokale MKB-bedrijven helpt groeien. Dit versterkt de economische basis van de regio en bevordert een duurzame ontwikkeling. Door te kiezen voor onze veilige obligaties met hoog rendement, draagt u bij aan een positief economisch klimaat in Oost-Nederland.

Hoe werkt investeren bij Kredietunie Vastgoed Oost?

Wanneer u gaat investeren bij Kredietunie Vastgoed Oost, koopt u obligaties met een minimale waarde van € 25.000,- of een veelvoud hiervan. Het geïnvesteerde bedrag dient u binnen de overeengekomen termijn in onze kas te storten. Daarnaast bedragen de eenmalige entreekosten 1% van uw inleg. Uw geld wordt voor minimaal 5 jaar ter beschikking gesteld, wat zorgt voor een stabiele en langdurige investering.

Op de obligaties wordt maandelijks een rente van 4% vergoed, een regeling die van kracht is sinds 1 maart 2023. Na de bespreking van de jaarcijfers tijdens de Algemene Ledenvergadering wordt het resultaat van de Kredietunie verdeeld onder de leden. Voor de komende jaren verwachten wij een rente van 5,25%, wat een aantrekkelijke groei van uw investering betekent. Door te investeren in onze veilige obligaties, profiteert u niet alleen van een aantrekkelijk hoog rendement, maar ondersteunt u ook de lokale economie in Oost-Nederland.

Voordelen van investeren bij Kredietunie Vastgoed Oost

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het investeren in onze veilige obligaties met hoog rendement. Ten eerste bieden wij een aanzienlijk hoger rendement dan traditionele spaarrekeningen. Dit betekent dat u meer uit uw vermogen haalt zonder extra risico's te nemen. Bovendien profiteert u van de expertise en ondersteuning van ons ervaren team van professionals.

Een ander belangrijk voordeel is dat onze investeringsmogelijkheden niet alleen financieel aantrekkelijk zijn, maar ook maatschappelijk verantwoord. Door te investeren in lokale vastgoedprojecten, draagt u bij aan de ontwikkeling van de regio en ondersteunt u lokale ondernemers. Dit versterkt de economische structuur van Oost-Nederland en creëert nieuwe kansen voor groei en ontwikkeling.

Kies voor veilige obligaties met een hoog rendement

Bij Kredietunie Vastgoed Oost bieden wij veilige obligaties met hoog rendement die ideaal zijn voor investeerders die op zoek zijn naar betrouwbare en lucratieve investeringsmogelijkheden. Door te investeren in onze veilige obligaties, profiteert u van een hoog rendement en draagt u bij aan de groei van de lokale economie in Oost-Nederland.

Kies voor Kredietunie Vastgoed Oost en ontdek hoe u meer uit uw vermogen kunt halen met onze veilige en rendabele obligaties. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, we vertellen u graag meer over onze werkwijze en de mogelijkheden om te investeren in veilige obligaties met hoog rendement.

“We brengen ondernemers met vermogen en ondernemers met een kredietbehoefte samen.”

Kredietunie Vastgoed Oost

Word lid van Kredietunie Vastgoed Oost!

Wilt u als (ex)ondernemer meer rendement op uw vermogen of een vastgoedfinanciering aanvragen? Dan kunt u lid worden van de Kredietunie Vastgoed Oost.

Neem contact op
Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico