Wil je met ons in contact komen?

Geld lenen voor bedrijf

Als u een MKB-ondernemer bent die op zoek is naar een mogelijkheid om geld te lenen voor uw bedrijf voor het financieren van uw vastgoedprojecten, kan Kredietunie Vastgoed Oost u helpen. Wij bieden leningen tot €1.000.000.- welke gebaseerd zijn op het eerste hypotheekrecht en eventuele verpanding van huurvorderingen. Ons initiatief, opgericht door ondernemers, heeft als voornaamste doel het bieden van verbeterde financieringsmogelijkheden voor MKB-ondernemers en vastgoedbeleggers in Oost Nederland.

Scroll verder

Financieren bij en met Kredietunie Vastgoed Oost

Bij Kredietunie Vastgoed Oost erkennen we de diversiteit en complexiteit van financieringsbehoeften binnen de MKB-sector en onder vastgoedbeleggers. We begrijpen dat elk project uniek is en dat standaard financieringsoplossingen mogelijk niet voldoende zijn. Daarom streven we ernaar om maatwerkoplossingen te bieden die nauw aansluiten bij uw specifieke situatie en doelstellingen. Of u nu op zoek bent naar een lening voor de aankoop van een nieuw bedrijfspand of het uitbreiden van uw vastgoedportefeuille, ons ervaren team staat klaar om u te begeleiden en ondersteunen gedurende het hele proces.

We geloven in een persoonlijke aanpak, waarbij we samen met u de best mogelijke financieringsoplossing ontwerpen die past bij uw behoeften en ambities. Ons doel is om u te helpen uw vastgoedprojecten te realiseren en uw zakelijke doelen te bereiken, met een focus op stabiliteit, groei en succes op de lange termijn.

Voorwaarden voor geld lenen voor uw bedrijf

Om in aanmerking te komen om geld te lenen voor uw bedrijf bij Kredietunie Vastgoed Oost, zijn er enkele belangrijke voorwaarden waaraan u moet voldoen. Allereerst moet u een MKB-bedrijf zijn of een professionele belegger met goed ondernemerschap. Daarnaast moet de financiering gericht zijn op de aankoop of herfinanciering van vastgoed.

Uw aanvraag bij de kredietunie moet liggen tussen € 75.000,- en € 1.000.000,- en u moet gevestigd zijn in Oost-Nederland of een sterke binding hebben met de regio. Let op: onze financieringsmogelijkheden zijn niet beschikbaar voor consumenten.

Sectoren die niet in aanmerking komen

We streven naar verantwoorde financiering en daarom zijn er enkele sectoren die niet in aanmerking komen voor onze leningen. We lenen geen geld aan bedrijven in seks gerelateerde branches, coffeeshops, geldwisselkantoren, druggerelateerde ondernemingen, wapenhandel en handelsbedrijven met import- en exporttransacties naar politiek en economisch instabiele landen.

Geld lenen voor bedrijf: Vlotte aanvraagprocedure

Bij Kredietunie Vastgoed Oost begrijpen we het belang van een soepele en efficiënte aanvraagprocedure. We hebben ons proces zorgvuldig ontworpen om u te voorzien van een gestroomlijnde ervaring, waarbij we onnodige rompslomp vermijden. Uw tijd is kostbaar, en wij zijn toegewijd aan het maximaliseren van uw efficiëntie.

Snelheid en nauwkeurigheid in de afhandeling

In de snelle wereld van zakelijke financiering begrijpen we dat tijd van essentieel belang is. Onze toegewijde teams werken hard om uw krediet aanvraag snel en nauwkeurig te verwerken. Door gebruik te maken van geavanceerde technologie en begrip van de markt, streven we ernaar om uw wachttijd te minimaliseren terwijl we de hoogste normen van nauwkeurigheid en zorgvuldigheid handhaven.

Met Kredietunie Vastgoed Oost kunt u rekenen op een betrouwbare partner die uw behoeften begrijpt en snel actie onderneemt om uw zakelijke doelen te ondersteunen.

Geld lenen voor bedrijf: Het aanvraagproces bij Kredietunie Vastgoed Oost

Bij ons kunt u transparantie en zorgvuldigheid verwachten in uw aanvraagproces voor zakelijke leningen. Om geld te lenen voor uw bedrijf, dient u eerst contact met ons op te nemen en uw interesse kenbaar te maken. Na uw aanmelding zal onze beheerder contact met u opnemen om de vereiste documentatie te verzamelen. Deze documenten worden zorgvuldig geanalyseerd, samen met de inzichten van onze kredietcommissie. Op basis hiervan wordt een gedetailleerd financieringsmemorandum opgesteld en aan het bestuur voorgelegd, vergezeld van een aanbeveling. Indien het bestuur positief beslist, wordt de financiering goedgekeurd en verstrekt.

Daarnaast is het belangrijk om lid te worden van Kredietunie Vastgoed Oost. Als lid wordt u toegewezen aan een ervaren coach met expertise om u te begeleiden gedurende het hele proces. Door deze persoonlijke begeleiding staat u er niet alleen voor en vergroten we gezamenlijk de kans op succes voor uw bedrijf.

Verbeter uw financiën met Kredietunie Vastgoed Oost

Als u op zoek bent naar een manier om geld te lenen voor uw bedrijf voor uw vastgoedprojecten in Oost-Nederland, bent u bij Kredietunie Vastgoed Oost aan het juiste adres. Met flexibele leningen en deskundig advies helpen we u om uw zakelijke doelen te realiseren. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen helpen uw ambities waar te maken.

“We brengen ondernemers met vermogen en ondernemers met een kredietbehoefte samen.”

Kredietunie Vastgoed Oost

Word lid van Kredietunie Vastgoed Oost!

Wilt u als (ex)ondernemer meer rendement op uw vermogen of een vastgoedfinanciering aanvragen? Dan kunt u lid worden van de Kredietunie Vastgoed Oost.

Neem contact op
Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico